Ajax Jeweller

Moderni ja moneen mukautuva Ajax Jeweller on täydellinen valinta pieniin ja keskisuuriin tiloihin. 

Ajax Fibra

Varma ja kehittynyt Grade 3 -tason hälytysjärjestelmä vaativiin kohteisiin ja suuriin tiloihin. 

Turvaa kiinteistösi hälytysjärjestelmällä

Hälytysjärjestelmän hankkiminen parantaa kiinteistön turvallisuutta ja auttaa reagoimaan tilanteisiin välittömästi. Hälytysjärjestelmä aktivoi hälytyksen, jos se havaitsee tunkeutujia tai muita hälytyksen laukaisevia tapahtumia, kuten tulipalon tai vesivuodon. Hälytykset voidaan ohjata joko vartiointiliikkeeseen tai voit vastaanottaa hälytykset myös itse.

Kattava kokonaispalvelu avaimet käteen -ratkaisuna

Kokonaispalvelumme on kattava ja vaivaton: saat meiltä hälytysjärjestelmät avaimet käteen -periaatteella sisältäen aina suunnittelun, laitteet, asennuksen ja mahdolliset huoltopalvelut. Kaikki helposti samalta yritykseltä. Lisäksi kauttamme on saatavilla 24/7 vartiointikeskuksen palvelut.

Hanki hälytysjärjestelmä vaivattomasti

Hälytysjärjestelmien avulla voit varmistaa, että tilasi, kiinteistösi ja henkilöstösi pysyvät turvassa riskeiltä, kuten varkauksilta, tulipaloilta ja luvattomilta tunkeutujilta. Näin vaivattomasti hälytysjärjestelmän hankinta meiltä onnistuu:

 

1. Yhteydenotto

Voit olla meihin yhteydessä puhelimitse, sähköpostilla tai verkkosivuston kautta. Kerromme mielellämme lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme.

2. Tilanteen kartoitus

Suoritamme etäkartoituksen alussa puhelimitse tai videopuhelun välityksellä, jotta ymmärtämme turvallisuustarpeet ja osaamme suositella sopivia tuotteita.

3. Kohteessa vierailu

Käymme asiakkaan luona paikan päällä kartoittamassa tarkemmin turvallisuusvaatimuksia ja mahdollisia haasteita.

4. Suunnitelma & tarjous

Suunnittelemme turvallisuusjärjestelmän tarpeidesi ja kohteen vaatimusten perusteella ja annamme kilpailukykyisen tarjouksen.

5. Toimitus & asennus

Asennamme hälytysjärjestelmät avaimet käteen- palveluna, jotta voit käyttää niitä vaivattomasti. Laitteet voit hankkia joko omaksi tai joustavalla leasing-sopimuksella.

Referenssit