Ajax Fibra – turvallisuudesta tinkimättä

Ajax Fibra -hälytysjärjestelmä on toimintavarma, helppokäyttöinen ja nykyaikainen. Sen huippuluokan Fibra-teknologia yhdistää kaapeloidun järjestelmän luotettavuuden ja nykyaikaisen helpon hallittavuuden. Fibra järjestelmällä voidaan tehdä myös todella suuria kokonaisuuksia tai korvata vanha väyläpohjainen hälytysjärjestelmäsi kaapeleita vaihtamatta.

Joustava hybridijärjestelmä

Ajax Fibra Hub Hybrid on älykäs grade 3. hyväksytty hälytinkeskus, joka tukee monipuolisesti kaapeloitavia Ajax Fibra -ilmaisimia. Kaapeloidun yhteyden ansiosta järjestelmä on soveltuva kaikenkokoisiin kohteisiin ja erilaisiin rakenteisiin. Hybridikeskukseen on mahdollista lisätä myös kolmannen osapuolen ilmaisimien lisäksi tarvittaessa langattomia Jeweller teknologian ilmaisimia, tai käyttölaitteita.
 

Luotettavat yhteydet

Ajax Fibra Hub Hybrid keskuksen tiedonsiirto on kahdennettu langallisella Ethernet-liitännällä ja 2/4G- sim dataliittymällä. Järjestelmän sisäinen 7 Ah akku takaa 30 langallisen laitteen toiminnan jopa 60 tunnin ajan sähkökatkon sattuessa.

Joustavaa hälytysten ohjausta

Ajax ohjaa hälytykset suoraan puhelimeesi tai vartiointi­liikkeeseen tarpeidesi mukaan, nopeasti ja varmasti, koska Ajax keskukset ovat aina varustettu kahdennetulla tiedonsiirrolla.

Ajax Fibra -sertifioidut asentajat

Meiltä löytyy Ajax Fibra -sertifioidut, koulutetut asentajat, joilla on lupa asentaa Ajax Fibra -hälytysjärjestelmiä Suomessa.

Hanki hälytysjärjestelmä vaivattomasti

Hälytysjärjestelmien avulla voit varmistaa, että tilasi, kiinteistösi ja henkilöstösi pysyvät turvassa riskeiltä, kuten varkauksilta, tulipaloilta ja luvattomilta tunkeutujilta. Näin vaivattomasti hälytysjärjestelmän hankinta meiltä onnistuu:

1. Yhteydenotto

Voit olla meihin yhteydessä puhelimitse, sähköpostilla tai verkkosivuston kautta. Kerromme mielellämme lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme.

2. Tilanteen kartoitus

Suoritamme etäkartoituksen alussa puhelimitse tai videopuhelun välityksellä, jotta ymmärtämme turvallisuustarpeet ja osaamme suositella sopivia tuotteita.

3. Kohteessa vierailu

Käymme asiakkaan luona paikan päällä kartoittamassa tarkemmin turvallisuusvaatimuksia ja mahdollisia haasteita.

4. Suunnitelma & tarjous

Suunnittelemme turvallisuusjärjestelmän tarpeidesi ja kohteen vaatimusten perusteella ja annamme kilpailukykyisen tarjouksen.

5. Toimitus & asennus

Asennamme turvallisuusjärjestelmän kohteeseen avaimet käteen- palveluna, jotta voit käyttää niitä huoletta ja vaivattomasti.

Kattavaa valvontaa

Keskus tukee jopa 100 laitetta. Valikoimista löytyy kaapeloidut liike­tunnistimet, ovi­magneetit, lasin­rikko­tunnistin, sireenit sisä-, ja ulko­käyttöön. Langattomana keskukseen on yhdistettävissä myös ohjattavat releet, lähettimet, ilmanlaatuanturit, palohälyttimet ja äly­pistorasiat. Palohälyttimet on myös mahdollista lisätä kaapeloidulla virransyötöllä ja akkuvarmennuksella Fibra Multitransmitterin avulla vaativiin kohteisiin. Monipuoliset laajenninyksiköt takaavat jotta vanha väyläpohjainen hälytysjärjestelmäsi voidaan korvata taloudellisesti täysin nykyaikaiseen Ajax Fibra -järjestelmään.

Hallinnan helppous

Fibra -järjestelmää ohjaat helposti paikallisten käyttönäppäimistöjen avulla, ajastetusti tai mobiiliapilla. Käyttäjät ovat helposti hallinnoitavissa mobiiliapin avulla. Uusien käyttäjien lisääminen ja poistaminen onnistuu käden käänteessä ja tietoturva on huipputasoa. Kaikille käyttäjille on mahdollista saada henkilökohtainen koodi ja mobiiliapilla tapahtuva ohjaus. Käyttäjätasot ja oikeudet on helposti muokattavissa. Ajax Fibra Hub Hybrid keskukseen saadaan jopa 50 käyttäjää kerrallaan.

Älykkäät automaatiot

Ajax Hub Hybrid tukee 32 ohjelmoitavaa toimintatilaa, joita voi käyttää tarpeen mukaan ajastetusti. Järjestelmä toimii myös kattavana automaatiojärjestelmänä, jossa toimintoja voi aktivoida esimerkiksi lämpötila-, palo-, vesivuoto- tai ilmanlaatusensorien mittauksien perusteella.

Ajatonta muotoilua

Ajax Fibra on suunniteltu myös vastaamaan nykyajan tyylikkyyden vaatimukset, tilassa kuin tilassa. Ajax tuo aina nykyaikaisen tyylin mukanaan asennuksen yhteydessä.

Referenssit