Turvallinen taloyhtiö tekee arjesta huoletonta

Kulunhallinta, valvontakamerat, vesivuoto- ja palohälytysjärjestelmät ovat kaikki tärkeitä turvallisuusteknologioita, jotka tehostavat taloyhtiöiden turvallisuutta ja asukastyytyväisyyttä tuoden asukkaille mielenrauhaa.

Kameravalvonta taloyhtiössä – lataa opas hankintaan

Tästä voit ladata ilmaisen kameravalvonnan hankintaoppaan taloyhtiösi käyttöön.

Parannettu turvallisuus kameravalvonnalla

Valvontakamerat toimivat tehokkaana ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä rikosten, ilkivallan ja väärinkäytösten torjumisessa taloyhtiössä. Ne eivät ainoastaan auta ehkäisemään tapahtumia, vaan myös mahdollistavat rikosten selvittämisen, mikäli niitä sattuu. Laajalla kokemuksella taloyhtiöiden kameravalvontajärjestelmistä pystymme auttamaan riittävän laajan järjestelmän valinnassa

Helppo kulunhallinta

Kulunhallinta helpottaa taloyhtiön asukkaiden ja huoltotyöntekijöiden pääsyä rakennukseen ja tiettyihin tiloihin, kuten kuntosalille, varastoihin, jätepisteille tai saunatiloihin. Sähköiset lukot helpottavat arkea ja ovat turvallisempia, kuin perinteiset mekaaniset lukot. Kulunhallinta auttaa myös hallinnoimaan vieraiden pääsyä taloyhtiön tiloihin. Ei enää kadonneita avaimia ja väärinkäytöksiä.

Turvaa tulipaloilta

Tarjoamme taloyhtiöille uudistuneen palolainsäädännön mukaiset etähallittavat ja huoltovalvotut palohälytysjärjestelmät avaimet käteen-ratkaisuna. Automaattinen huoltovalvontamme vapauttaa taloyhtiön tarpeesta suorittaa jatkuvia tarkastuskäyntejä ja testauksia. Säästät merkittävästi huoltotarkastuksiin kuluvaa aikaa ja voit olla varma, että taloyhtiön palohälytysjärjestelmä on aina huippukunnossa.

Varaudu vesivahinkoihin

Vesivuodot ovat yksi yleisimmistä taloyhtiöille aiheutuvista vahingoista, jotka voivat tulla erittäin kalliiksi korjata. Usein nämä vahingot tapahtuvat äkillisesti ja nopeasti, joten nopea toiminta on tarpeen, jotta vakavien rakenteellisten vaurioiden välttämiseksi. Tarjoamme ratkaisuna etävalvottuja vesivuotohälyttimiä, jotka ilmoittavat välittömästi kiinteistöhuoltoon tai vartiointikeskukseen, kun vesivuoto havaitaan.

Kattava kokonaispalvelu avaimet käteen -ratkaisuna

Autamme löytämään tarpeisiinne sopivan ratkaisun taloyhtiönne turvaamiseen. Avaimet käteen-palveluumme sisältyy alkukartoituksen tekeminen, turvallisuusteknologian asentaminen, sekä käyttöönoton opastus. 24/7 vartiointikeskuksen avulla voit ulkoistaa kaikkien turvajärjestelmien hallinnan taloyhtiön ulkopuolelle.

1. Yhteydenotto

Voit olla meihin yhteydessä puhelimitse, sähköpostilla tai verkkosivuston kautta. Kerromme mielellämme lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme.

2. Tilanteen kartoitus

Suoritamme etäkartoituksen alussa puhelimitse tai videopuhelun välityksellä, jotta ymmärtämme turvallisuustarpeet ja osaamme suositella sopivia tuotteita.

3. Kohteessa vierailu

Käymme asiakkaan luona paikan päällä kartoittamassa tarkemmin turvallisuusvaatimuksia ja mahdollisia haasteita.

4. Suunnitelma & tarjous

Suunnittelemme turvallisuusjärjestelmän tarpeidesi ja kohteen vaatimusten perusteella ja annamme kilpailukykyisen tarjouksen.

5. Toimitus & asennus

Asennamme turvallisuusjärjestelmän kohteeseen avaimet käteen- palveluna, jotta voit käyttää niitä huoletta ja vaivattomasti.

Referenssit