Kulunhallintajärjestelmä

Nykyaikainen kulunhallintajärjestelmä yhdistettynä sähköiseen lukitukseen luo luotettavan ja helppokäyttöisen kokonaisuuden kiinteistösi kulunhallintaan. Järjestelmän avulla pääsette eroon avaimista ja tiedätte aina milloin kukakin kulkee tiloihin. Kulku voidaan suorittaa helposti henkilökohtaisella koodilla, rfid-kulkutagilla, tai vaikka mobiiliapilla. Jokainen oven avaus on aina tiedossasi.

Eroon avaimista

Ei enää lukkojen sarjoittamista, kadonneita avaimia, tai avaimia väärien henkilöiden käytössä. Hallitset tiloihin pääsyä helppokäyttöisen tietokoneohjelmiston tai mobiiliapin avaulla. Luot uuden kulkuluvan, tai poistat luvat tietyltä henkilöltä muutamalla klikkauksella. Voit siis varmistua ettei tiloihin pääse luvattomat kulkijat, tai lisäät kädenkäänteessä koodin vaikka kesätyöntekijälle.

Monipuoliset ja helpot järjestelmät

Oculux myy, asentaa ja huoltaa seuraavia kulunhallinta / sähkölukitusjärjestelmiä:

Laadukas ja helppo pilvipohjainen kulunhallinta Suomenkielisellä käyttöjärjestelmällä. Järjestelmä ei tarvitse omaa paikallista tietokonetta toimiakseen.
FDI järjestelmää käytetään perinteisten sähkölukkojen ohjaukseen. Lukitukset ovat ohjattavissa paikallisesti koodilla tai kulkutägillä. Etänä selainpohjaisen pilvipalvelun avulla, ajastetusti ja mobiilisti bluetoothilla. FDI on lisenssivapaa, joten järjestelmästä ei tule kuukausimaksuja hankinnan jälkeen.

• Useiden järjestelmien keskitetty etähallinta selaimella
• Turvalukon ja hälytysjärjestelmän ohjaus
• Integrointi kameravalvontajärjestelmään (RTSP, Onvif)
• Ohjelmallinen integrointi KONE ja OTIS -hisseihin
• Mahdollisuus päivittää vanhat kulunvalvontajärjestelmät kustannustehokkaasti, helposti ja nopeasti
• Ilmaiset ohjelmistopäivitykset
• Dahua ANPR rekisterikilpikameroiden yhteensopivuus

Hyvä valinta mm. kaupanalalle, teollisuuteen ja toimitiloihin.

Data-on-Card -kulunhallinta-alusta on helppokäyttöinen järjestelmä, joka vastaa kaikkiin fyysisen turvallisuuden tarpeisiin virtuaaliverkotettujen, itsenäisten, paristokäyttöisten ja langattomien älylukkojen ansiosta.

Itsenäiset, virtuaaliverkotetut, kaapeloidut ja langattomat älylukot – kaikki toimivat samassa kulunhallinta-alustassa – on suunniteltu tehostamaan ja yksinkertaistamaan minkä tahansa rakennuksen kiinteistönhallintaa.
Hallinnoi ja turvaa kaikki tilasi suoraan omalta työpöydältäsi. Tarkista paristojen tila (ylläpidon optimoimiseksi) ja lokitapahtumat helposti suoraan järjestelmästä. SALTO Space -teknologian ansiosta itsenäiset älylukot voivat lukea, vastaanottaa ja kirjoittaa tietoa salatun ja turvallisen RFID-teknologiaa käyttävän Data-on-Card -ideologian mukaisesti.

Poista mekaanisten avainten hallintaan liittyvät riskit ottamalla käyttöön joustava, verkkopohjainen järjestelmä. Käyttäjän kulkutunnisteeseen tallennetut tiedot välitetään järjestelmän pääkäyttäjille, jolloin he vastaanottavat tarkan tapahtumalokin kiinteistön sisällä tapahtuvasta kulusta ja hallitsevat järjestelmää vaivattomasti. Käyttäjät voivat kulkea ovista eri kulkutunnisteilla – älypuhelin, koodi tai kulkukortti/tägi.

Erittäin laaja erilaisten lukitustuotteiden valikoima kattaa kaiken aina ulko-ovista välioviin, pukukaappeihin ja säilytyslokeroihin saakka. Useat Salton tuotteet ovat räätälöitävissä vastaamaan sinun tarpeitasi myös ulkonäöllisesti.

Salton langattomat ratkaisut säästävät suuresti kaapelointikustannuksissa.

Loistava valinta mm. julkiselle sektorille, majoitustoimintaan, suuriin toimitiloihin, toimistoihin, taloyhtiöille ja hoiva-alalle.

on suoraviivainen, skaalautuva ja joustava pilvipohjainen älykäs kulunhallintajärjestelmä, joka sopii yritystoimintasi tarpeisiin tänään ja tulevaisuudessa. Sen reaaliaikaiset kulunhallintaominaisuudet ovat luokkansa parhaimmistoa.

Ota käyttöön luotettavaksi ja vakaaksi todettu järjestelmä, joka tarjoaa sellaista toiminnallisuutta ja tehokkuutta, joihin mekaanisiin avaimiin perustuvat lukitusjärjestelmät eivät pysty. SALTO KS on pilvipohjainen kulunhallintajärjestelmä, joka ei edellytä ohjelmistoasennuksia. Järjestelmä tarjoaa etähallintaominaisuuden ja laajat integrointimahdollisuudet muihin kiinteistönhallintatyökaluihin. Tarvitset vain SALTOn langattoman elektronisen lukon, IQ-yhdyspisteen ja Internet-yhteyden sisältävän online-laitteen.

Hallitse kaikkia toimintoja ja ominaisuuksia Internet-selaimen kautta tai käytä mobiilisovellusta pysyäksesi ajan tasalla tapahtumista. Avaa lukkoja etänä ja estä käyttäjiä liikkeellä ollessasi. Hallinnoi kaikkia ovia, käyttäjiä ja tiloja samasta alustasta käsin. Nauti järjestelmän joustavuudesta, skaalattavuudesta, luotettavuudesta ja yhteensopivuudesta muiden järjestelmäsovellusten kanssa sekä hallitse kulkua mistä ja milloin tahansa.
SALTO KS on pilvipohjainen kulunhallintaratkaisu, joten se skaalautuu helposti liiketoimintasi muuttuessa. Älä käytä ylimääräisiä resursseja tarpeettomaan kaapelointiin.

Seuraa aktiviteettilokista, kuka kulkee minne ja milloin. Voit jopa asettaa vastaanottavasi ilmoituksia tietyistä tapahtumista, jotta olet aina ajan tasalla.
SALTO KS:n ansiosta älylukkoja ei tarvitse vaihtaa tai päivittää, jos tägi varastetaan. Estä tägit tai käyttäjän kulkuoikeudet ja määritä uudet oikeudet välittömästi mitä tahansa laitetta käyttämällä.

Integroi kaikki kulkupisteet yhteen järjestelmään, jotta avaimeton kulku olisi saumatonta. Huomioi kaikki fyysisen turvallisuuden tarpeet älykkäiden, helposti asennettavien ja langattomien paristokäyttöisten elektronisten lukkojen avulla.

  1. Tarjoa käyttäjillesi tyylikkäät nykyaikaiset älylukot.
  2. SALTO KS:n avaimettoman kulun ansiosta voit antaa vierailijoille tai tavarantoimittajille pääsyn tiloihisi myös PIN-koodilla – eikä heidän tarvitse ladata edes mobiilisovellusta!
  3. Anna asukkaiden hallita omaa tilaansa Pod-toiminnolla, jolloin säästyt turhilta hallintatoimenpiteiltä.
  4. SALTO KS -järjestelmän ansiosta sinun ei enää tarvitse huolehtia ulkopuolisille luvatta luovutetuista avaimista tai jaetuista tiloista.
  5. Seuraa lokitapahtumista, kuka kulkee minne ja milloin. Tarkastella lukkojen käyttöä ja valita ”älä häiritse” -tilan ohittamisen hätätilanteessa.
  6. Käytä automatisoitua kulunhallintaa haluamasi varausjärjestelmän kautta.
  7. Analysoi tärkeitä tietoja ja hallinnoi useampia tiloja saman alustan kautta KS:n mobiili- ja työpöytäsovelluksilla.

Rollock älylukko on uuden sukupolven avaimeton älylukko sisä- ja ulko-oviin sekä kerrostaso-oviin. Rollock älylukko mahdollistaa avaimettoman liikkumisen, sillä lukon avaamiseen käy mobiilisovellus, tagi tai avaimeksi koodattu kortti. Lisäksi Rollock lukko on etäavattavissa mobiilisovelluksella. Rollock älylukon ja sen kulkuoikeuksien hallinta tapahtuu pilvipalvelussa, joten älylukitusjärjestelmän kulunhallinta on tehty helpoksi ja mutkattomaksi.

Rollock älylukossa on panostettu käytettävyyden lisäksi korkealuokkaiseen designiin. Älylukko on tyyliltään minimalistinen, eikä se vaadi ympärilleen lisälaitteita tai johdotuksia. Rollock älylukon toiminnot on integroitu lukon vastarautaan, josta sähkö siirtyy induktion avulla lukkorunkoon.

Valmiiksi sähkölukolla varustettuihin oviin löytyy valikoimasta integroitavat älyohjaimet.

Rollock tuotevalikoiman lukot, oviohjaimet ja lukijat tarjoavat vaihtoehdot aina toimitiloihin, kerrostaloihin, vuokrattaviin mökki tai pientalokohteisiin, kuntosaleille yms.
Useat valmiit ohjelmistointegraatiot mahdollistavat esimerkiksi yhteiskäyttötilojen varaamisen ja maksamisen suoraan internetistä.
Kysy lisää myyjiltämme juuri sinun kohteen tarpeiden mukaan!

Kattava kokonaispalvelu avaimet käteen -ratkaisuna

Kiinteistön käyttäjien ja vierailijoiden määrän kasvaessa kävijöiden hallinta ja turvallisuus on entistä tärkeämpää. Kulunvalvonta estää ulkopuolisten henkilöiden pääsyn yrityksen tai kiinteistön tiloihin ja tekee henkilöstön liikkumisesta sujuvaa. Autamme sopivan kulunhallintajärjestelmän valinnassa.

1. Yhteydenotto

Voit olla meihin yhteydessä puhelimitse, sähköpostilla tai verkkosivuston kautta. Kerromme mielellämme lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme.

2. Tilanteen kartoitus

Suoritamme etäkartoituksen alussa puhelimitse tai videopuhelun välityksellä, jotta ymmärtämme turvallisuustarpeet ja osaamme suositella sopivia tuotteita.

3. Kohteessa vierailu

Käymme asiakkaan luona paikan päällä kartoittamassa tarkemmin turvallisuusvaatimuksia ja mahdollisia haasteita.

4. Suunnitelma & tarjous

Suunnittelemme turvallisuusjärjestelmän tarpeidesi ja kohteen vaatimusten perusteella ja annamme kilpailukykyisen tarjouksen.

5. Toimitus & asennus

Asennamme turvallisuusjärjestelmät avaimet käteen- palveluna, jotta voit käyttää niitä vaivattomasti. Laitteet voit hankkia joko omaksi tai joustavalla leasing-sopimuksella.

Referenssit