kulunhallinta

Kulunhallinta

KULUN­HALLINTA­­-
JÄRJES­TELMÄ

Nykyaikainen kulunhallintajärjestelmä yhdistettynä rakennuksesi sähkölukkoihin luo luotettavan ja helppokäyttöisen kokonaisuuden kiinteistösi kulunhallintaan. Järjestelmän avulla pääsette eroon avaimista ja tiedätte aina milloin kukakin kulkee tiloihin. Kulku voidaan suorittaa helposti koodilla, rfid-kulkutagilla, tai vaikka sormenjäljellä. Jokainen oven avaus on aina tiedossasi.

Tutustu lisää

Palvelu

AIDOSTI YSTÄVÄL­LISTÄ PALVELUA

Oculux Oy on poliisihallituksen hyväksymä turvasuojausliike, jonka turvasuojaajat ovat poliisin valtuuttamia. Saat meiltä aina asiantuntevaa sekä asiakaslähtöistä palvelua. Huolehdimme hälytysjärjestelmien toimittamisesta kokonaisvaltaisesti. Tämä kattaa suunnittelun, laitteet, asennuksen, huoltopalvelut sekä koulutuksen laitteiden käyttöön. Kaikki samalta yritykseltä, helposti.

Ota yhteyttä

Kulunhallinta

EROON AVAIMISTA

Eroon avaimista – ei enää lukkojen sarjoittamista, kadonneita avaimia, tai avaimia väärien henkilöiden käytössä. Hallitset tiloihin pääsyä helppokäyttöisen tietokoneohjelmiston avaulla. Luot uuden kulkuluvan, tai poistat luvat tietyltä henkilöltä muutamalla klikkauksella. Voit siis varmistua ettei tiloihin pääse luvattomat kulkijat, tai lisäät kädenkäänteessä koodin vaikka kesätyöntekijälle.

Lue lisää

Avaimet käteen -palvelua

HOIDAMME KAIKEN PUOLESTASI

Lue lisää
  • Asiantuntija tekee ilmaisen kartoituksen kohteessa

  • Suunnittelemme järjestelmän yksilöidysti, juuri teidän tarpeiden mukaan. Otamme huomioon kohteen erikoistarpeet ja lainsäädännön.

  • Asennus tapahtuu ammattilaisten toimesta siististi ja tehokkaasti. Asennamme laitteet paikoilleen, teemme lain vaatimat turvamerkinnät ja koulutamme sinut laitteiden käyttöön.

  • Järjestelmän voit tilata joko kertahankintana, tai edullisella 36kk sopimuksella. *36kk sopimuksella laitteet jäävät omaksi sopimuskauden jälkeen.

Kulunhallinta

HELPPO INTE­GROITAVUUS

Ota yhteyttä

Kulunhallinta on integroitavissa kameravalvontajärjestelmään ja jokaisesta kulkutapahtumasta tallennetaan kuvavarmennus oven avaamisesta. Näin varmistut aina ettei kenenkään mukana kulje luvattomia vieraita. Voit hallita ovien luokituksia myös etänä internetin ylitse ja järjestelmäintegraatioiden avulla avaat oven vaikka puhelinapplikaatiolla. Oli sitten kyseessä perinteinen ovi, portti, tai vaikka moottoroitu nosto-ovi. Ei esimerkiksi enää luovuttamattomia rahtilähetyksiä, kun et ollutkaan itse paikalla!

010 3400 700 | myynti@oculux.fi

Virallinen poliisihallituksen hyväksymä turvasuojaliike. Palvelemme yrityksiä, taloyhtiöitä, kuntia, kaupunkeja sekä kotitalouksia kaikissa turvaukseen liittyvissä asioissa.