Paloturvallisuus ja älykkäät hälytysjärjestelmät

Tarjoamme tehokkaat ratkaisut paloturvallisuuden parantamiseen yrityksille ja taloyhtiöille. Tutustu ratkaisuihimme ja varmista, että kiinteistösi on turvattu kaikissa tilanteissa.

Paloturvallisuusratkaisut yrityksille ja taloyhtiöille

Tarjoamme täysin automatisoituja ja etänä huoltovalvottuja laitteita, jotka tekevät paloturvallisuuden ylläpidosta vaivatonta ja tehokasta. Järjestelmämme havaitsevat viat välittömästi ja seuraavat itseään tarkasti varmistaen, että palokeskukseen integroidut palovaroittimet ovat aina puhtaita, paikoillaan ja toiminnassa. Tämä mahdollistaa tarpeettomien huoltokäyntien ja testauksien välttämisen.

Lakimuutoksen myötä liiketilojen ja toimistorakennusten lisäksi myös taloyhtiöllä ja kiinteistöjen omistajilla on velvollisuus varmistaa, että palohälyttimet ovat asennettu ja kunnossa kiinteistössä. Palokeskusjärjestelmän ansiosta esimerkiksi taloyhtiöissä ja vuokrataloissa voit luottaa siihen, että palohälyttimet ovat aina paikoillaan, ja saat ilmoituksen heti, jos joku yrittää irrottaa niitä tai ne kaipaavat huoltoa.

Paranna paloturvallisuutta kameravalvonnalla

Palohälytinten yhdistäminen kameravalvontaan on älykäs tapa parantaa paloturvallisuutta. Kun palohälyttimet ja kameravalvonta toimivat yhdessä, kameran avulla voidaan erottaa todelliset uhkat vääristä hälytyksistä nopeasti. Kameravalvonta tarjoaa visuaalisen vahvistuksen palohälytyksille, mikä auttaa välttämään turhia hälytysreaktioita ja keskittymään todellisiin hätätilanteisiin. Tämä säästää aikaa, resursseja ja vähentää vikahälytysten aiheuttamia häiriöitä. Tarjoamme ympärivuorokautisen valvonnan.

Kauttamme saat myös lämpökamerat, joiden kautta tulipalon uhkaa voidaan torjua jo ennaltaehkäisevästi ja tehokkaasti suurilla alueilla sekä ulkotiloissa.

 

Palokeskusjärjestelmät avaimet käteen-periaatteella

Saat meiltä palokeskusjärjestelmät avaimet käteen -periaatteella saman katon alta sisältäen aina suunnittelun, laitteet, asennuksen ja mahdolliset huoltopalvelut. Lisäksi kauttamme on saatavilla ympärivuorokautiset vartiointikeskuksen palvelut, kun haluat tehokasta toimintaa palohälytyksen sattuessa.

Yhteistyö luotettavien laitevalmistajien kanssa antaa meille mahdollisuuden valita aina parhaiten soveltuvan järjestelmän jokaiseen tilanteeseen ja tarpeeseen. Asentajamme ovat kouluttetuja, mikä varmistaa vankan osaamisemme monipuolisissa ohjelmistoissa ja laitteistoissa. Jopa haastavimmat projektit ratkaistaan positiivisella asenteella ja ensiluokkaisella palvelulla.

Toteutamme palohälytin- ja ilmaisinjärjestelmät joko langattomana Ajax- järjestelmällä (EN 14604 -luokitus) tai kaapeloitavilla Inim -laitteilla (EN 54 -luokitus).

Kattava kokonaispalvelu avaimet käteen -ratkaisuna

Kokonaispalvelumme on kattava ja vaivaton: saat meiltä kameravalvontajärjestelmät avaimet käteen -periaatteella sisältäen aina suunnittelun, laitteet, asennuksen ja mahdolliset huoltopalvelut. Kaikki helposti samalta yritykseltä. Lisäksi kauttamme on saatavilla 24/7 vartiointikeskuksen palvelut, jos haluat ulkoistaa kameravalvonnan käytön täysin.

Turvavalot ja opasteet ovat oleellinen osa paloturvallisuutta

Opastevalot ovat tärkeä osa paloturvallisuutta, ja ne voivat pelastaa ihmishenkiä tarjoamalla selkeää ohjausta ja informaatiota hätätilanteissa.

Opastevalojen päätehtävänä on ohjata ja opastaa ihmisiä turvallisesti poistumisreiteille ja hätäuloskäynneille tulipalon tai muun hätätilanteen sattuessa. Niiden asianmukainen asennus ja ylläpito ovat keskeisiä turvallisuustoimenpiteitä kiinteistöissä ja tiloissa, joissa ihmisiä liikkuu.

Turvavalaistus täydentää paloturvallisuusjärjestelmää ja teemme turvalalaistuksen, kuten hätäpoistumisteiden opasvalaistuksia ympäri Suomen. Käyttämämme Inim -järjestelmä integroi palohälyttimet ja turvavalaistuksen kätevästi yhteen, jolloin saat käyttöön automaattisen aktivoitumisen hälytystilanteissa, poistumisvalaistuksen ja akkujärjestelmän sähkökatkosten varalta.

Referenssit