Vartiointipalvelua vuorokauden ympäri, nykyaikaisesti

Vartiointikeskuspalvelu tarjoaa 24/7 kattavan ja luotettavan nykyaikaisen ratkaisun kiinteistön ja ihmisten turvallisuuden ylläpitämiseen tuoden suojaa ja mielenrauhaa. Vartiointikeskus päivystää ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä ja sopimusvartijoita on käytettävissä ympäri Suomen jopa sadalla paikkakunnalla. Kauttamme hoituu niin yksittäinen kohde, kuin suuremman ketjun vartioinnit keskitetysti läpi Suomen.

Monipuoliset palvelut turvanasi 24/7

  • Murtohälytysten vastaanotto
  • Digitaaliset piirivartijakierrokset
  • Kuvahälytyspalvelut
  • Kameravalvonnan toiminnan tarkastus
  • Palohälytysten vastaanotto
  • Hätäkutsut
  • Vesivuoto- ja kiinteistöautomaation hälytysten vastaanotto
  • Fyysiset vartijan hälytysajot kohteelle (ympäri Suomen)
  • Kulunvalvonnan hallinnointi
  • Tallenteiden selauspalvelu (rikosselvitystyö)

Digitalisoi vartiointipalvelut, nopeampi ja tehokkaampi reagointi

Vartiointikeskus valvoo hälytysjärjestelmiä, valvontakameroita sekä palohälytys- ja vesivuotojärjestelmiä ympäri vuorokautisesti, sekä tarvittaessa suorittaa digitaalisia vartiointikierroksia sopimuksen mukaan. Valvontakamerajärjestelmällä toteutettavat etävartiointikierrokset ovat taloudellinen ja vihreä vaihtoehto fyysisille piirivartijan käynneille. Lisäksi vartioinnin digitalisointi tekee siitä tehokkaampaa, koska vartijan tarkastelua ei voi huomata ennalta, eikä kameravalvonnan kautta tehtävää vartiointia pääse piiloon.

Kattava kokonaispalvelu avaimet käteen -ratkaisuna

Turvajärjestelmien avulla voit varmistaa, että tilasi, kiinteistösi ja henkilöstösi pysyvät turvassa riskeiltä, kuten varkauksilta, tulipaloilta ja luvattomilta tunkeutujilta. Näin vaivattomasti turvajärjestelmän hankinta meiltä onnistuu:

1. Yhteydenotto

Voit olla meihin yhteydessä puhelimitse, sähköpostilla tai verkkosivuston kautta. Kerromme mielellämme lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme.

2. Tilanteen kartoitus

Suoritamme etäkartoituksen alussa puhelimitse tai videopuhelun välityksellä, jotta ymmärtämme turvallisuustarpeet ja osaamme suositella sopivia tuotteita.

3. Kohteessa vierailu

Käymme asiakkaan luona paikan päällä kartoittamassa tarkemmin turvallisuusvaatimuksia ja mahdollisia haasteita.

4. Suunnitelma & tarjous

Suunnittelemme turvallisuusjärjestelmän tarpeidesi ja kohteen vaatimusten perusteella ja annamme kilpailukykyisen tarjouksen.

5. Toimitus & asennus

Asennamme turvallisuusjärjestelmän kohteeseen avaimet käteen- palveluna, jotta voit käyttää niitä huoletta ja vaivattomasti.

Ei enää turhia vartijakäyntejä, ei turhia maksuja

Murtohälytyksen tai muun poikkeaman ilmaantuessa vartiointikeskus reagoi siihen nopeasti ja käynnistää tilaajan toimintaohjeiden mukaiset toimet, kuten esimerkiksi välittömän valvontakameroiden monitoroinnin. Näin varmistutaan että kohteessa on todellinen tilanne käynnissä ja säästetään kustannuksissa suuresti, kun turhat vartijakäynnit kohteessa jäävät historiaan ja paikalle voidaan lähettää viiveettä juuri oikea tilanteen vaatima apu.

Huolettomuutta huoltovalvonnalla

Automatisoitu huoltovalvonta takaa turvajärjestelmiesi toiminnan katkeamatta. Ammattilaiset ja järjestelmäohjelmistot valvovat laitteidesi toimintaa taukoamatta. Näin voit varmistua että järjestelmäsi ovat aina toiminnassa, eikä turhista huoltoilmoituksista tarvitse maksaa enää kalliita vartijan käyntimaksuja, vaan hälytyskeskus välittää tiedon suoraan huoltoomme.

Luotettava vartiointikeskus turvanasi

Oculux & K2 Turvapalveluiden saumatonta yhteistyötä.
Tarjoamme vartiointikeskuksen palvelut yhteistyössä alan luotettavan toimijan K2 Turvapalveluiden kanssa. Kaikki asentamamme järjestelmät ovat yhteensopivia K2 Turvapalveluiden vartiointikeskuksen kanssa, jossa turva-alan ammattilaiset pitävät turvallisuudestasi huolen 24 tuntia vuorokaudessa, jokaisena vuoden päivänä.

Hälytysten käsittelyn lisäksi K2 Turvapalvelut vastaa rikosselvityksistä sekä yhteistyöstä viranomaisten kanssa, jotta saat palvelua aina silloin kun sitä tarvitset, nopeasti!

K2 Turvapalveluiden 24/7 hälytyskeskus on finanssialan keskusliiton hyväksymä.

Referenssit