Luotettavat kameravalvonta­järjestelmät kiinteistösi turvaksi

Kameravalvontajärjestelmämme tarjoavat korkealaatuista kuvaa ja tallennusta, jonka avulla pystyt seuraamaan omaisuuttasi ja havaitsemaan mahdolliset riskitilanteet välittömästi. Voit helposti tarkkailla tapahtumia reaaliaikaisesti mistä tahansa ja tallentaa tapahtumat varmatoimisesti. Voit luottaa siihen, että omaisuudestasi pidetään huolta, vaikka et itse olisi paikalla.

Kattava kokonaispalvelu avaimet käteen -ratkaisuna

Kameravalvonnan avulla voit varmistaa, että tilasi, kiinteistösi ja henkilöstösi pysyvät turvassa riskeiltä, kuten varkauksilta, tulipaloilta ja luvattomilta tunkeutujilta. Näin vaivattomasti kameravalvontajärjestelmän hankinta meiltä onnistuu:

1. Yhteydenotto

Voit olla meihin yhteydessä puhelimitse, sähköpostilla tai verkkosivuston kautta. Kerromme mielellämme lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme.

2. Tilanteen kartoitus

Suoritamme etäkartoituksen alussa puhelimitse tai videopuhelun välityksellä, jotta ymmärtämme turvallisuustarpeet ja osaamme suositella sopivia tuotteita.

3. Kohteessa vierailu

Käymme asiakkaan luona paikan päällä kartoittamassa tarkemmin turvallisuusvaatimuksia ja mahdollisia haasteita.

4. Suunnitelma & tarjous

Suunnittelemme turvallisuusjärjestelmän tarpeidesi ja kohteen vaatimusten perusteella ja annamme kilpailukykyisen tarjouksen.

5. Toimitus & asennus

Asennamme turvallisuusjärjestelmät avaimet käteen- palveluna, jotta voit käyttää niitä vaivattomasti. Laitteet voit hankkia joko omaksi tai joustavalla leasing-sopimuksella.

Varmatoimiset valvontakamerat

Valvonta­kameroistamme löytyy aina vaiht­oehto kohteeseen kuin kohteeseen. Valvontakameroissa on huippu­terävä 4K, 4mp tai Full-HD tasoinen kuva. Kamerat on varustettu aina Starlight-kuva­kennolla, joka mahdollistaa huippu­laadukkaan kuvan, niin päivällä, kuin yöaikaan. Kameroissa on pääsääntöisesti moottorilla säädettävä linssi laajasta kuvakulmasta tarkkaan zoomaukseen. Automaatti­tarkennus pitää huolen kuvan terä­vyydestä vuodesta toiseen, joten toimittamamme kamerat ovat lähes huoltovapaita. Saat meiltä kameroita seuraavilta tuotemerkeiltä: Dahua, Oculux, Vivotek, Ajax.

Helppoa etähallintaa

Valvontakamerat ovat helposti katseltavissa ja hallittavissa etäsovellusten avulla missä ikinä oletkin, kellon ympäri. Näet livekuvan, tallenteet ja hallitset asetuksia helppokäyttöisten tietokone-, tablet- ja mobiilisovelluksien avulla. Sovelluksien avulla on lisäksi mahdollista linkittää useita kameravalvontajärjestelmiä yhteen, vaikka ne sijaitsisivat eri kohteissa.

Etäkatselun käyttö kuuluu aina järjestelmän hintaan, eikä käytöstä tule käyttö- tai kuukausimaksuja itse hallittuna. Voit myös ulkoistaa etähallinnan 24/7 vartiointikeskukselle niin halutessasi. Etäkatselu on saatavissa kaikkiin kamerajärjestelmiimme.

Monipuolinen ja helppokäyttöinen tallennus

Varmatoiminen tallennus on tärkeä osa kameravalvontaa. Käytämme aina laadukkaita ja helppokäyttöisiä tallentimia, jotka sopivat suunnitellusti juuri sinun kohteeseen. Tallentimet toimivat täysin itsenäisesti ja pitävät huolta tallenteiden ylikirjoituksesta, joten sinun ei tarvitse enää huolehtia tallennustilan riittävyydestä. Oculuxin asentamat tallentimet käyttävät aina 24/7 tarkoitettuja erikoislaakeroituja kiintolevyjä, joten tallenteesi ovat varmassa turvassa.

Tallennus ei ole nettiyhdeyden toimivuuden varassa, vaan tallennukset toimivat kohteessa aina täysin, vaikka nettiyhteydessäsi olisi ongelmaa.

Kauttamme saat tallennusjärjestelmät ja -ohjelmistot Dahua, Obseron ja Mirasys -merkeiltä.

Turvaa alasta riippumatta

Tarjoamme huippuluokan hälytysjärjestelmiä ja valvontaratkaisuja laajaan kirjoon eri aloja ja käyttötarkoituksia varten. Yhdistämällä innovatiivisen teknologiamme ja syvällisen ymmärryksemme eri alojen erityispiirteistä, voimme yhdessä luoda turvallisemman ja suojatun ympäristön niin liiketoiminnalle kuin yhteisöillekin.

Kaupat

Ravintolat

Teollisuus

Julkinen sektori

Kiinteistöt

Taloyhtiöt

Maatilat

Logistiikka

Majoitus­palvelut

Rakennus­työmaat

GET STARTED

0$

Kiitos, palaamme sinulle mahdollisimman pian

Hintalaskuri

Valitse liukuvalikosta kameroiden määrä



*Laitteet voi lunastaa omaksi sopimuskauden jälkeen yhden kuukausimaksun hinnalla.

Valitse maksutapa jatkaaksesi

Hinta-arvio

Hinta tarkentuu asiantuntijan ilmaisen kartoituskerran jälkeen.

Yhteenveto

Selite Info Määrä Hinta
Alennus:
Yhteensä:

Turvallisuuden ammattilaiset apunasi

Harkitessasi kameravalvonnan asentamista, muistathan, että nykyisen lainsäädännön mukaan turvalaitteiden toimittajan tulee olla virallisesti poliisihallituksen hyväksymä turvasuojausliike, jos laitteista ohjataan mitä tahansa hälytyksiä tai ne liitetään lukitusjärjestelmään. Tällä tavoin voit varmistua siitä, että sama toimittaja voi asentaa kaikenlaisia turvalaitteita kiinteistöön. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on saanut poliisin valtuutuksen turvasuojaajiksi. Näin voimme varmistaa asennushenkilöstömme taustojen luotettavuuden. Tarjoamme aina apua kameroiden oikeaan sijoitteluun ja järjestelmän suunnitteluun. Turvallisuutesi on meille ensisijaisen tärkeää.

Modernia ja luotettavaa kameravalvontaa

Nykyaikaisen teknologian avulla pystymme tarjoamaan innovatiivisia ratkaisuja, jotka eivät ainoastaan lisää turvallisuutta vaan myös tehostavat valvontaa ja hallintaa.

Koe 4K ja Full-HD

Laadukkaan kuvan tärkeys korostuu entisestään, kun tarkastellaan valvontaa eri käyttökohteissa. 4K-, 4mp,- ja Full HD -resoluutioiden tarjoama erottelukyky ja yksityiskohtaisuus ovat vertaansa vailla, mahdollistaen selkeän ja tarkan kuvan tallentamisen ja tarkastelun.

Pimeää? Ei haittaa!

Kameramme on varustettu Starlight kuvakennoilla, joten kameran kuva on erityisen tarkkaa myös yöaikaan. Kameramme pystyvät kuvaamaan jopa värikuvaa hyvinkin hämärissä olosuhteissa. Kameroissa on lisäksi aina tehokas IR-valovahvistus.

Epäselvä kuva? Ei koskaan enää.

Automaattinen kuvatarkennus pitää terävästä kuvasta huolta vuoden ympäri, ilman tarvetta säännöllisille huoltokäynneille. Järjestelmä tunnistaa ympäristöolosuhteiden vaihtelut ja reagoi niihin dynaamisesti, säilyttäen aina terävän kuvanlaadun.

Eri sääolosuhteisiin

Valvontakameramme ovat suunniteltu kestämään Suomen vaihtelevat ja rajut sääolosuhteet. IP67 suojaus ja pakkasenkesto pitävät valvonnan käynnissä ympäri vuoden. Olipa kyseessä sateinen ja tuulinen päivä tai talvinen lumimyrsky, kameramme pysyvät suojattuina ja toimintakykyisinä.

Kameravalvonnan lisäominaisuuksia​

Referenssit