Info

Oculux on vuonna 2010 perustettu suomalainen yritys, joka tarjoaa kameravalvonta-, hälytys- palo- ja kulunhallintajärjestelmiä kokonaispalveluna. Olemme lähtöisin Etelä-Pohjanmaalta, mutta toimimme valtakunnallisesti koko Suomen alueella. Palvelemme kaikissa turvaukseen liittyvässä asioissa pääosin kaiken kokoisia yrityksiä ja taloyhtiöitä, kuntia ja kaupunkeja – kotitalouksia kuitenkaan unohtamatta. Olemme vastanneet vuosien aikana satojen tyytyväisten asiakkaiden turvalaitejärjestelmistä.

Oculux on poliisihallituksen hyväksymä, virallinen turvasuojausliike. Kaikki turvalaiteasentajamme ovat poliisin valtuuttamia.

Mitä vain haluat turvata – meiltä löytyy ratkaisu.

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Etsitkö sopivaa ratkaisua kiinteistösi turvallisuuden takaamiseksi? Ota rohkeasti yhteyttä, asiantuntijamme auttavat sopivan ratkaisun valinnassa ja toimitamme järjestelmät avaimet käteen -periaatteella. Laitteet voit hankkia joko omaksi tai joustavalla leasing-sopimuksella.

Vastaamme nopeasti ja asiantuntevasti!

Otto Marttila

Sami Mylläri

Mauri Möhkö

Aleksi Asiala

Sami Viirimäki

Kari Saukkonen

Jami Halonen

Rekry

Oletko sinä turva-alan ammattilainen tai haluatko sellaiseksi? Voit jättää meille avoimen hakemuksen sähköpostitse CV:n kera tai soitella ja kysyä vapaista työpaikoista. Olemme aina kiinnostuneita kuulemaan alan ammattilaisista!