REFERENSSIT

Tampereen Messut

Olli Tokoi

Vanhan järjestelmämme ja uuden Oculux-järjestelmän ero on kuin yöllä ja päivällä! Huikean hyvä kuvanlaatu ja pari pientä huollollista hienosäätöä on saatu hoidettua salamannopeasti. Jos et tyydy hyvään järjestelmään vaan haluat parhaan, niin valitse Oculux.

Rinta-Joupin Autoliike Oy

Susa Niemelä

Autoliikkeiden pihoissa sattuu ja tapahtuu vahinkoja aukioloaikana ja sen ulkopuolella. Videoiden avulla olemme pystyneet todentamaan tapahtumia ja selvittämään vahinkoja nopeasti ja helposti. Asennukset on suoritettu asiantuntevasti ja käyttäjille on saatu kattava perehdytys ohjelmien käyttöön.

referenssit omasp

Oma Säästöpankki

Pasi Turtio

Oculuxilta saatava palvelu on aina sujuvaa, täsmällistä ja osaavaa. Laitteet ovat myös erittäin helppokäyttöisiä ja laadukkaita.

referenssit naughtyburger

Naughty Brgr Oy

Akseli Herlevi

Homma toimii! Asiat tapahtuvat ajallaan, tehokkaasti ja sovitusti. Erittäin loistava kuvanlaatu antaa myös syyn valita Oculuxin. Suosittelen!

K-Rauta

Iiro Takala

Nyt meillä on silmät myös selässämme. Palvelu on aina nopeaa ja asiat tehdään yksinkertaisiksi sekä helpoiksi.

Ab Estlander & Co Oy

Oculux tarjosi kustannustehokkaan palvelun kiinteistöjen valvontaan. Järjestelmät toteutettu ammattitaitoisesti avaimet käteen periaatteella, aina sopimuksen mukaisesti kohdetta kunnioittaen.

Joroisten kunta

Jaakko Kuronen

Oculux tarjosi meille asiantuntevan ja korkeatasoisen palvelun. Toimitus oli todella nopea ja asentajat olivat ammattitaitoisia. Järjestelmä on erittäin helppokäyttöinen ja olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen.

Hautamäki Highland

Arto Taipalus

Oculux osasi toteuttaa maatilan tarpeita parhaiten palvelevan ratkaisun. Asennus ja käyttöönotto sujui arkeamme rasittamatta. Helpoksi tehdyllä etähallinnalla voin tarkistaa, että tilalla on kaikki hyvin, milloin tahansa.

010 3400 700 | myynti@oculux.fi

Virallinen poliisihallituksen hyväksymä turvasuojaliike. Palvelemme yrityksiä, taloyhtiöitä, kuntia, kaupunkeja sekä kotitalouksia kaikissa turvaukseen liittyvissä asioissa.