Älykäs, nopea ja luotettava

Uusi ja nykyaikainen hälytysjärjestelmä monipuolisilla ohjauksilla ja varmatoimisella langattomalla tekniikalla. Ei enää vääriä hälytyksiä, eikä ongelmia. Nopeat ja varmatoimiset tiedonsiirrot pitävät huolen, että tiedät heti jos kohteessa tapahtuu jotain.

Hälytysjärjestelmien uusi aikakausi

Ajaxin hiotun Jeweller-teknologian ansiosta laitetta voidaan käyttää langattomasti erittäin laajalla kantamalla ja pienellä energiankulutuksella. Laitteiston paristot kestävät jopa seitsemän vuotta, laadusta tinkimättä. Ajax on suunniteltu helppokäyttöisyys ja toimintavarmuus edellä. Usean tason suojaukset estävät järjestelmän häiriköinnin ja takaavat toimivuuden haastavissakin kohteissa. Langattomuus mahdollistaa kustannustehokkaan ja siistin asennuksen kohteessa kuin kohteessa.

Vaivaton käyttäjähallinta

Ajax-hälytysjärjestelmien käyttäjät ovat helposti hallinnoitavissa mobiiliapin avulla. Uusien käyttäjien lisääminen ja poistaminen onnistuu käden käänteessä ja tietoturva on huipputasoa. Applikaatio pitää kirjaa myös tapahtumista ja näet kuka järjestelmää on milloinkin käyttänyt. 

Hallinnan helppous

Ajax-hälytysjärjestelmä on ohjattavissa paikallisilla käyttöpaneeleilla tai mobiiliapplikaatiolla, missä tahansa oletkin. Voit tarkastaa helposti onko järjestelmä kytketty päälle, ohjaat monipuolisilla releohjauksilla esimerkiksi valaistuksia tai sähkölukituksia, tai näet nopeasti rakennuksen lämpötilat. 

Kaikille käyttäjille on mahdollista luoda henkilökohtainen koodi, kulkutägi ja applikaatiolla tapahtuva ohjaus.

Ajax -sertifioidut asentajat

Meiltä löytyy Ajax -sertifioidut, koulutetut asentajat, joilla on vahva osaaminen Ajax Jeweller -hälytysjärjestelmien asentamiseen.

Hanki hälytysjärjestelmä vaivattomasti

Hälytysjärjestelmien avulla voit varmistaa, että tilasi, kiinteistösi ja henkilöstösi pysyvät turvassa riskeiltä, kuten varkauksilta, tulipaloilta ja luvattomilta tunkeutujilta. Näin vaivattomasti hälytysjärjestelmän hankinta meiltä onnistuu:

1. Yhteydenotto

Voit olla meihin yhteydessä puhelimitse, sähköpostilla tai verkkosivuston kautta. Kerromme mielellämme lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme.

2. Tilanteen kartoitus

Suoritamme etäkartoituksen alussa puhelimitse tai videopuhelun välityksellä, jotta ymmärtämme turvallisuustarpeet ja osaamme suositella sopivia tuotteita.

3. Kohteessa vierailu

Käymme asiakkaan luona paikan päällä kartoittamassa tarkemmin turvallisuusvaatimuksia ja mahdollisia haasteita.

4. Suunnitelma & tarjous

Suunnittelemme turvallisuusjärjestelmän tarpeidesi ja kohteen vaatimusten perusteella ja annamme kilpailukykyisen tarjouksen.

5. Toimitus & asennus

Asennamme turvallisuusjärjestelmän kohteeseen avaimet käteen- palveluna, jotta voit käyttää niitä huoletta ja vaivattomasti.

Monipuoliset ilmaisimet

Ajaxin hälytys­järjestelmään on saatavilla runsaasti eri ilmaisimia. Valikoimista löytyy esimerkiksi: liike­tunnistimet, ovi­magneetit, palo­hälyttimet, vesi­vuoto­vahti, lasin­rikko­tunnistin, paniikki­painike, sireenit sisä-, ja ulko­käyttöön, ohjattavat releet, lähettimet, ilmanlaatuanturit ja äly­pistorasiat.

Joustavaa hälytysten ohjausta

Ajax ohjaa hälytykset suoraan puhelimeesi tai vartiointi­liikkeeseen tarpeidesi mukaan, nopeasti ja varmasti, koska Ajax keskukset ovat aina varustettu kahdennetulla tiedonsiirrolla.

Integraatiot muiden laitteiden kanssa

Ajax on yhteen­sopiva kamera­valvontajärjestelmän kanssa. Näet siis myös kamera­valvonta­järjestelmäsi kuvat helposti hälytyksen sattuessa, yhdellä ohjelmalla. Ajax-applikaatio on inte­groitavissa myös esimerkiksi ulko-ovien lukitukseen, sähköisiin nosto-oviin, valais­tukseen ja pisto­rasioihin.

Ajatonta muotoilua

Ajax on suunniteltu myös vastaamaan nykyajan tyylikkyyden vaatimukset, tilassa kuin tilassa. Kaikki laitteet ovat saatavilla niin valkoisena, kuin mustana. Ajax tuo aina tyylin mukanaan asennuksen yhteydessä.

Referenssit