Kodin turvaratkaisut ›
Yritysten valvontaratkaisut ›

Kameravalvonta

PARASTA TURVAA OMAISUUDELLE

Oculux-kameravalvontajärjestelmällä tallennat ja turvaat omaisuutesi silloin, kun et itse ole sitä valvomassa. Turvaa yritys, koti tai muu omaisuus ja ennaltaehkäiset näin tehokkaasti omaisuushaittoja. Järjestelmämme on helposti muunneltava ja suosittelemme sitä niin uusiin kuin vanhoihin päivityskohteisiin.

 


 

 

 

SÄÄN JA ILKIVALLAN
KESTÄVÄT KAMERAT

 

Oculux valvontakamerat ovat suunniteltu Suomen rajuihin sääolosuhteisiin, IP66 suojausluokitus. 
Valikoimassa valvontakamerat aina sisätiloista vandalismisuojattuihin iskunkästäviin malleihin.

MONIPUOLINEN JA MUUNNELTAVA JÄRJESTELMÄ

 

Valvontakameramme voidaan kytkeä lähes mihin tahansa vanhaankin kaapelointiin. Kameramme kuvaavat aina tarpeesi mukaan, liiketunnistuksella tai jatkuvana.

HELPPO
ETÄVALVONTA!

 

Järjestelmät toimivat myös pilvipalveluna. Livekuva sekä tallenteet ovat katseltavissa mistä tahansa, olit sitten töissä, kotona tai lomamatkalla. Voit myös yhdistää useita eri järjestelmiä yhdeksi kokonaisuudeksi.

 

Avaimet käteen

- aidosti ystävällistä palvelua

 

Oculuxilta saat suunnittelun, laitteet, asennuksen ja huoltopalvelut.
Kaikki samalta yritykseltä, helposti. Oculux-kameravalvontajärjestelmät saat avaimet käteen -periaatteella ympäri Suomen.

 

Laitevalikoimamme kattaa kameravalvontajärjestelmät kotiin sopivista laitteista aina suuriin yritysjärjestelmiin. Tarjoamme kokonaisvaltaisen ratkaisun, kartoituksesta laitteisiin, asennukseen ja aina huoltopalveluun asti. Palvelemme asiakkaitamme asiantuntevasti ja vastuullisesti.

 

 

 

 

Varmatoimiset
valvontakamerat

 

Oculux valvontakameroista löytyy aina vaihtoehto kohteeseen kuin kohteeseen. Kameroissamme on huipputerävä Full-HD tai 4K tasoinen kuva.

PRO-sarjan kamerat ovat varustettu Sony Starlight kuvakennoilla, joka mahdollistaa huippulaadukkaan kuvan, niin päivällä, kuin yö-aikaan.
Kameroissa on moottorilla säädettävä linssi laajasta kuvakulmasta tarkkaan zoomaukseen. Automaattitarkennus pitää huolen kuvan terävyydestä vuodesta toiseen, joten Oculux kamerat ovat huoltovapaita. 
Kamerat ovat saatavilla nykyaikaisella IP-, tai HD-TVI  tekniikalla, tarpeesi mukaan.

Oculux kamerat ovat kytkettävissä lähes millä tahansa kaapelilla, voit siis päivittää vanhan järjestelmäsi edullisesti nykyaikaan kaapeleita vaihtamatta.

 

 

 

Monipuolinen ja helppokäyttöinen tallennus

 

IP- ja hybriditallentimet ovat monipuolisia ja erittäin helppokäyttöisiä valvontakameratallentimia. Hybriditallentimeen pystyt liittämään uusien jopa 4K tasoisten kameroiden lisäksi myös vanhat kamerasi, eikä koko järjestelmää tarvitse välttämättä päivittää kerralla. Tallentimia on saatavissa 4, 8, 16, 32 & 64 kameran versioina. Tallennustila on kasvatettavissa ja kaikki tallentimet sisältävät vakiona kiintolevyn, johon mahtuu keskimäärin 1-2 kuukauden tallenteet. Tallentimet ovat saatavilla myös suomenkielisenä.

 

Helppo etävalvonta

 

Oculux kamerajärjestelmät ovat helposti katseltavissa ja hallittavissa etäsovellusten avulla missä ikinä oletkin, kellon ympäri. Helppokäyttöiset tietokone-, tablet- ja mobiilisovellukset antavat sinulle saumattoman yhteyden järjestelmäsi käyttöön ja hallintaan. Oculux etäkatselu on saatavissa kaikkiin kamerajärjestelmiimme kohteissa missä on saatavilla laajakaista tai 4G -internetyhteys. Pc- ja Mac ohjelmistoilla on lisäksi mahdollista linkittää useita kameravalvontajärjestelmiä yhteen, vaikka ne sijaitsisivat eri kohteissa.

 

 

Usein kysytyt kysymykset ›

Oculux kameroilla pystytään tuottamaan teräväpiirtoinen Full-HD resoluution 1080p kuvatarkkuus.

 

 

Vanha valvontakamerasi

Vanhemman kameran tuottama CIF kuva on resoluutioltaan 352 × 288.

Oculux Full HD

Oculux kamerat tallentavat teräväpiirtoisen Full HD 1920 x 1080 kuvan.

 

Hintalaskuri

- laske mitä järjestelmä maksaa

Ulkokameroita:
Sisäkameroita:

Valittu kokoonpano

Ulkokamerat: kpl Sisäkamerat: kpl

Hinta
€/kk

36kk sopimuksella
Sopimuskauden jälkeen laitteet jäävät sinulle omaksi.

Tai kertamaksuna alkaen:

Hinnat alv 0%

Nämä sisältyvät aina pakettiin

Etähallinta
& tallennin

Asennus
0 €

Käyttöönotto
0 €

Etähallinta ja tallennin kuuluu aina kokonaisuuteen. Oculux järjestelmä sisältää aina ammattilaisen tekemän suunnittelun ja asennuksen. Tarjoamme avaimet käteen ratkaisun, sekä opastuksen laitteiden käyttöön.

*
*
*
*

Pakolliset kentät * 
Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito
Kysy tarjous
Tietosuojakäytäntö ›