Kodin turvaratkaisut ›
Yritysten valvontaratkaisut ›

Hälytysjärjestelmät

LUOTETTAVA MURTOJÄRJESTELMÄ

 

 

Murtohälytysjärjestelmä on tärkeä osa kiinteistön turvajärjestelmää. Hälytysjärjestelmä reagoi ja ilmoittaa nopeasti mahdollisista poikkeustilanteista yrityksen tiloissa. Nykyaikainen hälytysjärjestelmä ei suojaa vain murtovarkailta, vaan ilmoittaa myös nopeasti vesivuodosta, tulipalosta, lämpötilan muutoksista, tai muusta vastaavasta tilanteesta, josta voi olla vaaraa kiinteistölle tai tiloissa oleskeleville henkilöille.

SUUNNITTELUSTA ASENNUKSEEN

 

Oculux huolehtii kokonaisvaltaisesta hälytysjärjestelmän toimittamisesta. Suunnittelemme järjestelmän, asennamme ja testaamme laitteiston, sekä pidämme kattavan käyttökoulutuksen. 


Hälytysjärjestelmät ovat saatavissa joustavasti pieniin, sekä suuriin kiinteistöihin, niin langattomina kuin kaapeloitavina versioina.

HELPPO
INTEGROITAVUUS

 

Hälytysjärjestelmänä käytämme huippulaadukkaita DSC Power Neo tuotteita. Voit saada hälytykset itsellesi suoraan puhelimeen tai hälytykset voidaan ohjata vartiointiliikkeeseen. Vartiointiliikesopimuksen saat kauttamme yhteistyökumppaneidemme tuella ympäri Suomen.

 

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito
Kysy tarjous
Tietosuojakäytäntö ›