Oculux

YRITYKSENÄ

Oculux on vuonna 2010 perustettu suomalainen yritys, joka tarjoaa kameravalvonta-, hälytin ja kulunhallintajärjestelmiä kokonaispalveluna. Olemme lähtöisin Etelä-Pohjanmaalta, mutta toimimme valtakunnallisesti koko Suomen alueella. Palvelemme kaikissa turvaukseen liittyvässä asioissa pääosin kaiken kokoisia yrityksiä ja taloyhtiöitä, kuntia ja kaupunkeja – kotitalouksia kuitenkaan unohtamatta. Olemme vastanneet vuosien aikana satojen tyytyväisten asiakkaiden turvalaitejärjestelmistä.

Oculux on poliisihallituksen hyväksymä, virallinen turvasuojausliike.
Kaikki turvalaiteasentajamme ovat poliisin valtuuttamia.

Mitä vain haluat turvata – meiltä löytyy ratkaisu.

Yhteystiedot
Referenssit

MIKSI OCULUX

  • Luotamme palvelussamme pohjalaisiin juuriimme – rehelliseen, aitoon ja suoraan palveluun sekä työskentelyyn. Voit luottaa siihen, että asiat hoituvat kanssamme mallikkaasti.
  • Olemme joustava ja moderni toimija, jonka asiantuntijuuteen voit luottaa. Suunnittelemme turvalaitteet oikein ja asianmukaisesti jokaiseen kohteeseen – sinun ei tarvitse murehtia yksityiskohdista.
  • Kokonaispalvelumme on kattava ja vaivaton. Samaan hintaan sisältyy suunnittelu, laitteet, asennus, käyttökoulutus sekä tarvittaessa huoltopalvelut, aina avaimet käteen -periaatteella.
  • Meitä kiitetään erityisesti nopeasta ja siististä asennusjäljestä sekä asiantuntevasta kokonaispalvelusta – Teemme aina kaiken huolella alusta loppuun.
  • Meiltä saat palvelua aina nopeasti ja henkilökohtaisesti, oli kyseessä millainen asia tahansa. Voit ottaa meihin matalalla kynnyksellä yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai vaikka WhatsAppilla.

010 3400 700 | myynti@oculux.fi

Virallinen poliisihallituksen hyväksymä turvasuojaliike. Palvelemme yrityksiä, taloyhtiöitä, kuntia, kaupunkeja sekä kotitalouksia kaikissa turvaukseen liittyvissä asioissa.