kameravalvonta

Kameravalvonta

PARASTA TURVAA
OMAI­SUUDELLE

Oculux-kameravalvontajärjestelmällä tallennat tapahtumat ja turvaat omaisuutesi silloin, kun et itse ole sitä valvomassa. Turvaa yritys, koti tai muu omaisuus ja ennaltaehkäiset näin tehokkaasti omaisuushaittoja, sekä tiedät aina mitä paikalla tapahtuu ja että kaikki on hyvin.

Tutustu lisää

Palvelu

AIDOSTI YSTÄVÄL­LISTÄ PALVELUA

Ammattitaitoinen ja ystävällinen palvelu, poliisin valtuuttamat turvasuojaajat asentajina ja poliisi-hallituksen hyväksyntä viralliseksi turvasuojausliikkeeksi tekee Oculuxista laadukkaan valinnan turvajärjestelmäsi toimittajaksi.

Saat meiltä aina suunnittelun, laitteet, asennuksen ja huoltopalvelut. Kaikki samalta yritykseltä, helposti. Oculux kameravalvontajärjestelmät saat avaimet käteen -periaatteella ympäri Suomen. Laitevalikoimamme kattaa kameravalvontajärjestelmät kotiin sopivista laitteista aina suuriin yritys-järjestelmiin. Tarjoamme kokonaisvaltaisen ratkaisun, turvakartoituksesta laitteisiin, asennukseen ja aina huoltopalveluun saakka. Palvelemme aina asiakkaitamme asiantuntevasti ja vastuullisesti.

Hintalaskuri

GET STARTED

0$

Kiitos, palaamme sinulle mahdollisimman pian

Hintalaskuri

Valitse liukuvalikosta kameroiden määrä*Laitteet voi lunastaa omaksi sopimuskauden jälkeen yhden kuukausimaksun hinnalla.

Valitse maksutapa jatkaaksesi

Hinta-arvio

Hinta tarkentuu asiantuntijan ilmaisen kartoituskerran jälkeen.

Yhteenveto

SeliteInfoMääräHinta
Alennus:
Yhteensä:

Kokonaispaketti avaimet käteen -ratkaisuna

Kokonaispalvelumme on kattava ja vaivaton: saat meiltä kameravalvontajärjestelmät avaimet käteen -periaatteella, sisältäen aina suunnittelun, laitteet, asennuksen ja käyttökoulutuksen sekä huoltopalvelut. Kaikki helposti samalta yritykseltä. Oculux järjestelmä sisältää:

Ammattilaisen tekemän suunnitelman ja kartoituksen kohteessasi. Ammattilaisen tekemän asennuksen:

  • kaapelointityön
  • kameroiden asennuksen ja ohjelmoinnin
  • tallentimen asennuksen ja ohjelmoinnin
  • järjestelmän testauksen
  • käyttäjätunnuksien luomisen
  • etäkatselun yhteyksien käyttöönoton ja ohjelmistoasennukset
  • turvamerkinnät sekä käyttökoulutuksen

Hintalaskurin hinnat sis. perustason asennuksen ja matkakustannukset seuraavasti: (max. 30m kaapeloinnit tallentimelta, kaapeleiden veto ilman erityisiä putkituksia, listoituksia tai erityisen haastavia läpivientejä. Matkakustannukset max. 100km lähimmästä toimipisteestä. Jos kohteessa tarvitaan henkilönostin turvallisen asennuksen suorittamiseksi, niin lisätään henkilönostimen kulu asennushintaan, sekä mahdolliset pidemmät kaapelointikulut/tarvikkeet.)

GET STARTED

0$

Kiitos, palaamme sinulle mahdollisimman pian

Hälytysjärjestelmät

Oculux hälytysjärjestelmä sisältää hälytinkeskusyksikön, käyttönäppäimistön ja sisäsireenin. Lisäksi voit valita halutun määrän ilmaisimia. Hinta sisältää aina ammattilaisen tekemän suunnittelun, asennuksen ja käyttökoulutuksen (hinnat sisältäen perustason asennuksen).

Ovitunnistimet

Liiketunnistimet


Palohälyttimet

Ulkosireeni

Valitse maksutapa jatkaaksesi

Hinta-arvio

*Hinta tarkentuu asiantuntijan ilmaisen kartoituskerran jälkeen

Yhteenveto

SeliteInfoMääräHinta
Alennus:
Yhteensä:

010 3400 700 | myynti@oculux.fi

Virallinen poliisihallituksen hyväksymä turvasuojaliike. Palvelemme yrityksiä, taloyhtiöitä, kuntia, kaupunkeja sekä kotitalouksia kaikissa turvaukseen liittyvissä asioissa.