kodinturva

Oculux

PARHAAT RATKAISUT
KOTISI TURVAKSI

Oculux kameravalvonta- ja hälytysjärjestelmillä turvaat omaisuutesi silloin, kun et itse ole paikalla. Kameravalvontajärjestelmällä valvot niin piha-alueet, kuin rakennuksen sisällä olevan omaisuuden. Hälytysjärjestelmällä saat tiedon nopeasti, jos jotain ikävää tapahtuu. Järjestelmien avulla tiedät aina mitä paikalla tapahtuu ja että kaikki on hyvin.

Tutustu lisää

Palvelu

AIDOSTI YSTÄVÄL­LISTÄ PALVELUA

Ammattitaitoinen ja ystävällinen palvelu, poliisin valtuuttamat turvasuojaajat asentajina ja poliisihallituksen hyväksyntä viralliseksi turvasuojausliikkeeksi tekee Oculuxista laadukkaan valinnan turvajärjestelmäsi toimittajaksi.

Saat meiltä aina suunnittelun, laitteet, asennuksen ja huoltopalvelut. Kaikki samalta yritykseltä, helposti. Oculux kameravalvonta- ja hälytysjärjestelmät saat avaimet käteen -periaatteella kartasta löytyvillä toimialueillamme. Tarjoamme kokonaisvaltaisen ratkaisun, turvakartoituksesta laitteisiin, asennukseen ja aina huoltopalveluun saakka. Palvelemme aina asiakkaitamme asiantuntevasti ja vastuullisesti.

Ota yhteyttä

Avaimet käteen -palvelua

HOIDAMME KAIKEN PUOLESTASI

Hintalaskuri
  • Asiantuntija tekee ilmaisen kartoituksen kohteessa

  • Suunnittelemme järjestelmän yksilöidysti, juuri teidän tarpeiden mukaan. Otamme huomioon kohteen erikoistarpeet ja lainsäädännön.

  • Asennus tapahtuu ammattilaisten toimesta siististi ja tehokkaasti. Asennamme laitteet paikoilleen, teemme lain vaatimat turvamerkinnät ja koulutamme sinut laitteiden käyttöön.

  • Järjestelmän voit tilata joko kertahankintana, tai edullisella 36kk sopimuksella. *36kk sopimuksella laitteet jäävät omaksi sopimuskauden jälkeen.

Missä ja milloin tahansa

HELPPOA
ETÄHAL­LINTAA

Oculux valvontakamerat ja hälytysjärjestelmät ovat helposti katseltavissa ja hallittavissa etäsovellusten avulla missä ikinä oletkin, kellon ympäri. Näet kameroiden livekuvan, tallenteet ja hallitset asetuksia helppokäyttöisten tietokone-, tablet- ja mobiilisovelluksien avulla. Saat katsottua hälytysjärjestelmän tilan, tai kytkettyä hälytykset päälle missä ikinä oletkin.

Lisäksi saat jokaiselta hälytysjärjestelmän ilmaisimelta lämpötilatiedon. Etähallinta on saatavissa kaikkiin kameravalvonta- ja hälytysjärjestelmiime kohteissa missä on saatavilla laajakaista tai 4G -internetyhteys. Etähallinnan käyttö kuuluu aina järjestelmän hintaan, eikä käytöstä tule siis mitään käyttö-, tai kuukausimaksuja, kun laitteet kytketään kotisi internet yhteyteen.

Lue lisää

Kameravalvonta

VARMA­TOIMISET VALVONTA­KAMERAT

Lue lisää

Oculux valvontakameroista löytyy aina vaihtoehto kohteeseen kuin kohteeseen. Kameroissamme on huipputerävä Full-HD tai jopa 4K tasoinen kuva. Kamerat ovat varustettu Starlight kuvakennoilla, joka mahdollistaa huippulaadukkaan kuvan, niin päivällä, kuin yöaikaan.

Kamerat ovat varustettu kiinteällä laajakuvalinssillä ja sopivat hyvin kodin tai kesämökin pihapiirin valvontaan. Vaativammalle asiakkaalle löytyy mallistosta myös PRO-Sarja yrityspuolen mallistostamme. Saat PRO-sarjan kameroista lisätietoa alueesi myyjältä.

Kamerat ovat saatavilla nykyaikaisella IP-, tai HD-TVI tekniikalla, tarpeesi mukaan. Oculux-kamerat ovat kytkettävissä lähes millä tahansa kaapelilla, voit siis päivittää vanhan järjestelmäsi edullisesti nykyaikaan kaapeleita vaihtamatta.

kameravalvonta

Tallentimet

MONI­PUOLINEN JA HELPPO­KÄYTTÖINEN TALLENNUS

Lue lisää

Varmatoiminen tallennus on tärkeä osa kameravalvontaa. Yksittäisen valvontakameran tallennus voidaan tehdä sisäiselle muistikortille. Useamman kameran järjestelmissä käytämme aina laadukkaita ja helppokäyttöisiä tallentimia, jotka sopivat suunnitellusti juuri sinun kohteeseen. Tallentimet toimivat täysin itsenäisesti ja pitävät huolta tallenteiden ylikirjoituksesta, joten sinun ei tarvitse enää huolehtia tallennustilan riittävyydestä. Oculuxin asentamat tallentimet käyttävät aina 24/7 tarkoitettuja erikoislaakeroituja kiintolevyjä, joten tallenteesi ovat varmassa turvassa.

Tallennus ei ole nettiyhdeyden toimivuuden varassa, vaan tallennukset toimivat kohteessa aina täysin, vaikka nettiyhteydessäsi olisi ongelmaa. Suurin osa tallentimista on saatavilla suomenkielisenä ja ohjelmisto on erittäin helppokäyttöinen.

kameravalvonta

Ajax hälytysjärjestelmä

ÄLYKÄS, NOPEA JA LUOTETTAVA

Uusi nykyaikainen hälytysjärjestelmä monipuolisilla ohjauksilla ja varmatoimisella langattomalla tekniikalla. Ei enää vääriä hälytyksiä, eikä ongelmia. Helpot ja nopeat tiedonsiirrot pitävät huolen, että tiedät heti jos kohteessa tapahtuu jotain.

Langattoman Jeweller-teknologian ansiosta laitetta voidaan käyttää ennenkuulumattomalla kantamalla ja pienellä energiankulutuksella. Laitteiston paristot kestävät jopa seitsemän vuotta, laadusta tinkimättä. Ajax on suunniteltu helppokäyttöisyys ja toimintavarmuus edellä. Usean tason suojaukset estävät järjestelmän häiriköinnin ja takaavat toimivuuden.

Ominaisuudet

AJAX HÄLYTYS­JÄRJESTELMÄ

Tästä voit tutustua tarkemmin Ajax järjestelmän toimintaan ja ilmaisimiin, tai kysy lisää alueesi myyjältä.

ajax

Monipuoliset ilmaisimet

Ajax hälytys­järjestelmään on saatavilla runsaasti eri ilmaisimia. Valikoimista löytyy esimerkiksi: liike­tunnistimet, ovi­magneetit, palo­hälyttimet, vesi­vuoto­vahti, lasin­rikko­tunnistin, paniikki­painike, sireenit sisä-, ja ulko­käyttöön, ohjattavat releet, lähettimet ja äly­pistorasiat.

kodinturva

Joustavaa hälytysten ohjausta

Ajax ohjaa hälytykset suoraan puhelimeesi tai vartiointi­liikkeeseen. Vartiointi­liike­sopimuksen saat kauttamme yhteis­työ­kumppaneiden tuella ympäri Suomen.

kodinturva

Integraatiot muiden laitteiden kanssa

Ajax on yhteen­sopiva Oculux-kamera­järjestelmän kanssa. Näet siis myös kamera­valvonta­järjestelmäsi kuvat helposti hälytyksen sattuessa, yhdellä ohjelmalla. Ajax-app on inte­groitavissa myös esimerkiksi ulko-ovien lukitukseen, sähköisiin nosto-oviin, valais­tukseen ja pisto­rasioihin.

kodinturva

Mustaa ja valkoista

Ajax on suunniteltu myös vastaamaan nykyajan tyylikkyyden vaatimukset, tilassa kuin tilassa. Kaikki laitteet ovat saatavilla niin valkoisena, kuin mustana. Ajax tuo aina tyylin mukanaan asennuksen yhteydessä.

Lue lisää Ajax hälytysjärjestelmästä

Kameravalvonta

Nämä sisältyvät aina pakettiin

Etähallinta ja tallennin kuuluu aina kokonaisuuteen. Oculux järjestelmä sisältää aina ammattilaisen tekemän suunnittelun ja asennuksen. Tarjoamme avaimet käteen -ratkaisun sekä opastuksen laitteiden käyttöön (hinnat ei sitovat, vaan keskimääräiset hinnat sisältäen perustason asennuksen).

  • Etähallinta & tallennin
  • Asennus sis. hintaan
  • Käyttöönotto sis. hintaan

Kodinturva

Nämä sisältyvät aina toimitukseen

Oculux hälytysjärjestelmä sisältää hälytinkeskusyksikön, käyttönäppäimistön ja sisäsireenin. Lisäksi voit valita halutun määrän ilmaisimia. Hinta sisältää aina ammattilaisen tekemän suunnittelun, asennuksen ja käyttökoulutuksen (hinnat sisältäen perustason asennuksen).

  • Hälytyskeskus, käyttönäppäimistö ja sisäsireeni
  • Asennus sis. hintaan
  • Käyttöönotto ja koulutus sis. hintaan

010 3400 700 | myynti@oculux.fi

Virallinen poliisihallituksen hyväksymä turvasuojaliike. Palvelemme yrityksiä, taloyhtiöitä, kuntia, kaupunkeja sekä kotitalouksia kaikissa turvaukseen liittyvissä asioissa.