Kodin turvaratkaisut ›
Yritysten valvontaratkaisut ›

 

Älykotijärjestelmä

Suojaa kotisi niin sisältä kuin ulkoa

  Järjestelmä missä hälytysjärjestelmä, älykoti ja tallentava kameravalvonta kohtaavat.

Uuden aikakauden langaton hälytys-, ohjaus- ja kameravalvontajärjestelmä, joka valvoo ja tarvittaessa myös ohjaa kiinteistöäsi.

 

 

Näe mitä tapahtuu

Missä ja milloin tahansa

 

Älykoti -järjestelmän Full HD tasoisilla tallentavilla valvontakameroilla voit katsoa, että kaikki on hyvin kotona tai kesämökillä, mistä ja milloin tahansa. Helppokäyttöisellä sovelluksella näet laadukkaasti ja reaaliaikaisesti mitä tapahtuu. Vahingon sattuessa voit näin reagoida nopeasti eikä sinun tarvitse odottaa vartiointiliikkeen pitkiä vasteaikoja.

 

Hallitse kotiasi

Yhdellä järjestelmällä

 

Samalla järjestelmällä hallitset koko kotisi hälytyslaitteistoa, kameravalvontaa sekä sähkölaitteita. Älykotijärjestelmään voit liittää kodin sähkölaitteita ja täten sytyttää vaikka pihavalot ennen kotiin, tai mökille saapumista.

 

Lomaile rauhassa

nuku levollisesti

 

Hälytysjärjestelmä valvoo kotiasi, olit missä tahansa. Kotona ollessasi voit kytkeä kotisi kuorisuojauksen päälle ja nukkua yösi levollisesti tietäen, että ovesi ovat aina valvottuja.

Ehkäise vahingot

reagoi nopeasti

 

Järjestelmään voidaan liittää muun muassa vesivuotoilmaisin, jolloin vahingon sattuessa saat suoraan hälytyksen älylaitteeseesi ja ehkäiset täten suurempien vahinkojen syntymisen. Järjestelmän palo- ja häkäilmaisimet pitävät huolta kiinteistöstäsi ympäri vuorokauden.

Pidä huoli lähimmäistäsi

turvaa arki

 

Turvahälytin huolehtii, että lähimmäiselläsi on kaikki hyvin. Hälytin turvaa kaikki kodin sisällä olevat. Hätätilanteessa saat tiedon välittömästi turvahälyttimen painalluksesta ja voit auttaa. Enää ei tarvitse murehtia, onko lähimmäiselläsi kaikki hyvin

 

Ammattilaisen asentama

aina käyttövalmiina

 

Älykoti järjestelmämme sisältävät aina ammattilaisen asennuksen. Lisäksi teemme järjetelmän käyttöönoton puolestasi jolloin voit aloittaa järjestelmän käytön ilman erillisiä toimenpiteitä sinulta. Oculux-asentajat ovat aina poliisin valtuuttamia turvasuojaajia.

 

 

 

 

Räätälöi omasi

Valitse sopivat

 

Järjestelmään voit valita useita lisäosia ja räätälöidä juuri sinulle sopivan kokonaisuuden. Valittavissa esimerkiksi kotieläimille soveltuva liikeilmaisin ja ulkosireeni kuuluvaa hälytystä varten.

 

KAtso tästä valikoima ›

Hintalaskuri

- laske mitä järjestelmä maksaa

Sisäkameroita:
Ulkokameroita:
Lisäilmaisimia:
Käyttäjiä:

Valittu kokoonpano

Ulkokamerat: kpl Sisäkamerat: kpl

Hinta
- €/kk

36kk sopimuksella
Sopimuskauden jälkeen laitteet jäävät sinulle omaksi.

Asennusmaksu:

-

 

 

Suuremmissa kokoonpanoissa ota yhteyttä myyntiin, niin räätälöimme sinulle sopivan ratkaisun. Sopimuskauden jälkeen laitteet jäävät sinulle omaksi. Mahdollisuus jatkaa palvelusopimusta.

Oculux

 

Nimi *
Sähköpostiosoite *
Puhelinnumero *
Paikkakunta

Pakolliset kentät * 

Etsitkö monipuolista kameravalvontajärjestelmää?

Katso ratkaisut ›

Toimimme näillä alueilla

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito
Tietosuojakäytäntö ›