ajax

Ajax hälytysjärjestelmä

ÄLYKÄS, NOPEA JA LUOTETTAVA

Uusi nykyaikainen hälytysjärjestelmä monipuolisilla ohjauksilla ja varmatoimisella langattomalla tekniikalla. Ei enää vääriä hälytyksiä, eikä ongelmia. Helpot ja nopeat tiedonsiirrot pitävät huolen, että tiedät heti jos kohteessa tapahtuu jotain.

Tutustu lisää

Palvelu

AIDOSTI YSTÄVÄL­LISTÄ PALVELUA

Oculux Oy on poliisihallituksen hyväksymä turvasuojausliike, jonka turvasuojaajat ovat poliisin valtuuttamia. Saat meiltä aina asiantuntevaa sekä asiakaslähtöistä palvelua. Huolehdimme hälytysjärjestelmien toimittamisesta kokonaisvaltaisesti. Tämä kattaa suunnittelun, laitteet, asennuksen, huoltopalvelut sekä koulutuksen laitteiden käyttöön. Kaikki samalta yritykseltä, helposti.

Hintalaskuri

Hälytysjärjestelmien

UUSI AIKAKAUSI

Ajaxin hiotun Jeweller-teknologian ansiosta laitetta voidaan käyttää langattomasti ennenkuulumattomalla kantamalla ja pienellä energiankulutuksella. Laitteiston paristot kestävät jopa seitsemän vuotta, laadusta tinkimättä. Ajax on suunniteltu helppokäyttöisyys ja toimintavarmuus edellä. Usean tason suojaukset estävät järjestelmän häiriköinnin ja takaavat toimivuuden.

Ominaisuudet
ajax

Missä ja milloin tahansa

ETÄ­HALLINNAN HELPPOUS

Ajaxin salasanasuojatulla mobiiliapplikaatiolla voit tarkastella ja etäohjata hälytysjärjestelmää helposti. Saat nopeasti tiedon hälytyksistä, seuraat helposti rakennuksen lämpötiloja, sekä ohjaat monipuolisilla releohjauksilla esimerkiksi valaistuksia tai sähkölukituksia. Applikaatio pitää kirjaa tapahtumista ja kuka järjestelmää on milloinkin käyttänyt.

AJAX HÄLYTYSJÄRJESTELMÄ

ajax

Monipuoliset ilmaisimet

Ajax hälytys­järjestelmään on saatavilla runsaasti eri ilmaisimia. Valikoimista löytyy esimerkiksi: liike­tunnistimet, ovi­magneetit, palo­hälyttimet, vesi­vuoto­vahti, lasin­rikko­tunnistin, paniikki­painike, sireenit sisä-, ja ulko­käyttöön, ohjattavat releet, lähettimet ja äly­pistorasiat.

kodinturva

Joustavaa hälytysten ohjausta

Ajax ohjaa hälytykset suoraan puhelimeesi tai vartiointi­liikkeeseen. Vartiointi­liike­sopimuksen saat kauttamme yhteis­työ­kumppaneiden tuella ympäri Suomen.

kodinturva

Integraatiot muiden laitteiden kanssa

Ajax on yhteen­sopiva Oculux-kamera­järjestelmän kanssa. Näet siis myös kamera­valvonta­järjestelmäsi kuvat helposti hälytyksen sattuessa, yhdellä ohjelmalla. Ajax app on inte­groitavissa myös esimerkiksi ulko-ovien lukitukseen, sähköisiin nosto-oviin, valais­tukseen ja pisto­rasioihin.

kodinturva

Mustaa ja valkoista

Ajax on suunniteltu myös vastaamaan nykyajan tyylikkyyden vaatimukset, tilassa kuin tilassa. Kaikki laitteet ovat saatavilla niin valkoisena, kuin mustana. Ajax tuo aina tyylin mukanaan asennuksen yhteydessä.

Lue lisää Ajax hälytysjärjestelmästä

Hintalaskuri

Laske mitä järjestelmä maksaa.

Nämä sisältyvät aina toimitukseen

Oculux hälytysjärjestelmä sisältää hälytinkeskusyksikön, käyttönäppäimistön ja sisäsireenin. Lisäksi voit valita halutun määrän ilmaisimia. Hinta sisältää aina ammattilaisen tekemän suunnittelun, asennuksen ja käyttökoulutuksen (hinnat sisältäen perustason asennuksen).

  • Hälytyskeskus, käyttönäppäimistö ja sisäsireeni
  • Asennus sis. hintaan
  • Käyttöönotto ja koulutus sis. hintaan

010 3400 700 | myynti@oculux.fi

Virallinen poliisihallituksen hyväksymä turvasuojaliike. Palvelemme yrityksiä, taloyhtiöitä, kuntia, kaupunkeja sekä kotitalouksia kaikissa turvaukseen liittyvissä asioissa.